دستپیچ کرمانشاهی یکی از غذا های ایرانی سنتی می باشد که طرفداران زیادی هم دارد.
این غذای لذیذ یکی از غذا های محلی کرمانشاه می باشد.
دستپیچ کرمانشاهی بسیار خوشمزه و طرفداران بسیاری در خطه ی کرمانشاه دارد.
اگر روزی سفری به شهر زیبای برای ادامه مطلب به فروشگاه اینترنتی مستر سوغاتی مراجعه نمایید.
همچنین سوغات کرمانشاه بسیار بین تمام گردشگران ایرانی و خارجی زبان زد می باشد.
خب از بحث شیرین غذای سنتی ایرانی و دستپیچ کرمانشاهی نگذریم.
همانطور که می دانید غذای ایرانی سنتی یکی از هنر های برای ادامه مطلب به فروشگاه اینترنتی مستر سوغاتی مراجعه نمایید.
پس مطالب مربوط به مواد لازم دستپیچ کرمانشاهی و همینطور طرز تهیه دستپیچ کرمانشاهی را از دست ندهید.
مواد لازم دستپیچ کرمانشاهی
مواد لازم دستپیچ کرمانشاهی به ترتیب زیر می باشد:
- گوشت چرخ کرده نیم کیلو
- پیاز متوسط رنده شده 1 عدد
- لپه ی پخته شده 250 گرم
- آرد نخود چی 100 گرم
پیشنهاد روز:
شما میتوانید در کنار این غذای محلی کرمانشاهی به جای نوشابه های گازدار از آبمیوه های طبیعی نیز استفاده نمایید.
- آب زرشک تراوند
- خرید آب زرشک دکتر بری
- خرید عمده آب زرشک تراوند
- آب زرشک طبیعی دکتر بری
- آب آلبالو دکتر بری
- خرید آب انار دکتر بری
- خرید آب انار طبیعی دکتر بری
- آب انار تراوند
- خرید عمده آب انار تراوند
در ضمن شما می توانید همراه این غذای خوشمزه زیتون پرورده میل کنید.
شما می توانید آرد نخودچی را از فروشگاه اینترنتی مستر سوغاتی تهیه نمایید.
فروشگاه اینترنتی مستر سوغاتی در نظر دارد که محصولات بکری را در اختیار شما عزیزان قرار دهد.
لینک های مرتبط :
- ۹۷/۰۹/۱۱