مستر سوغاتی

فروشگاه اینترنتی مستر سوغاتی

مستر سوغاتی

فروشگاه اینترنتی مستر سوغاتی

  • ۰
  • ۰

کباب ته تالی یکی از غذا های ایرانی سنتی است که طرفداران زیادی دارد.

کباب ته تالی غذای محلی شهر اراک، استان مرکزی می باشد.

جالب است بدانید که نام این غذا از ظرفی که در آن طبخ می شده گرفته شده است؛

تال به نوعی ظرف مسی گفته می شده که گرد، کوتاه و پهن و در واقع شبیه تابه ای مسی با دیواره بلند و ته گرد بوده که گوشت را ته ظرف تال پهن می کردند؛

و روی شعله آتش سرخ می نمودند .

در ادامه با من همراه شوید تا طرز تهیه کباب ته تالی را به شما عزیزان آموزش دهم.

مواد لازم کباب ته تالی

  • گوشت چرخ کرده                              500 گرم
  • پیاز رنده شده                                   1 عدد
  • نمک، ادویه و فلفل                             به میزان لازم
  • روغن                                                به میزان لازم
  • پیشنهاد می کنم از روغن کنجد استفاده کنید چون هم غذا را خوش عطر می کند و هم بسیار مقوی است.
  • سیب زمینی                                      200 گرم
  • گوجه فرنگی                                      250 گرم
  • آب                                                    2 پیمانه
  • رب گوجه فرنگی                                 1 قاشق چایخوری
  • زعفران دم کرده                                  به میزان لازم


طرز تهیه کباب ته تالی


پس بهتر است سری به فروشگاه اینترنتی مستر سوغاتی بزنید.

لینک های مرتبط :


برای ادامه ی مطلب به فروشگاه اینترنتی مستر سوغاتی مراجعه کنید.




  • ۹۷/۰۹/۰۱
  • ربابه ستاری

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی