کباب ته تالی یکی از غذا های ایرانی سنتی است که طرفداران زیادی دارد.
کباب ته تالی غذای محلی شهر اراک، استان مرکزی می باشد.
جالب است بدانید که نام این غذا از ظرفی که در آن طبخ می شده گرفته شده است؛
تال به نوعی ظرف مسی گفته می شده که گرد، کوتاه و پهن و در واقع شبیه تابه ای مسی با دیواره بلند و ته گرد بوده که گوشت را ته ظرف تال پهن می کردند؛
و روی شعله آتش سرخ می نمودند .
در ادامه با من همراه شوید تا طرز تهیه کباب ته تالی را به شما عزیزان آموزش دهم.
مواد لازم کباب ته تالی
- گوشت چرخ کرده 500 گرم
- پیاز رنده شده 1 عدد
- نمک، ادویه و فلفل به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
- پیشنهاد می کنم از روغن کنجد استفاده کنید چون هم غذا را خوش عطر می کند و هم بسیار مقوی است.
- سیب زمینی 200 گرم
- گوجه فرنگی 250 گرم
- آب 2 پیمانه
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق چایخوری
- زعفران دم کرده به میزان لازم
پس بهتر است سری به فروشگاه اینترنتی مستر سوغاتی بزنید.
لینک های مرتبط :
- خرید زعفران تروند خرید عمده زعفران تروند
- خرید روغن کنجد خرید عمده روغن کنجد
- خرید زرشک تروند
- خرید آرد شیرینی پزی خرید عمده آرد شیرینی پزی
- خرید انواع ادویه و چاشنی خرید عمده انواع ادویه و چاشنی
- خرید چای ایرانی خرید عمده چای ایرانی
- خرید زیتون پرورده خرید عمده زیتون پرورده
- خرید انواع آرد و پودر خرید عمده انواع آرد و پودر
- خرید انواع آبمیوه
- خرید صبحانه سلامت خرید عمده صبحانه سلامت
- خرید انواع دمنوش خرید عمده انواع دمنوش
برای ادامه ی مطلب به فروشگاه اینترنتی مستر سوغاتی مراجعه کنید.
- ۹۷/۰۹/۰۱